Over ons

John Janssens

John Janssens is belastingadviseur en een geboren en getogen Assendelver. Samen met zijn vrouw en dochter woont hij in Saendelft. John is al ruim zeventien jaar belastingadviseur. Hij heeft twaalf jaar bij een groot accountantskantoor gewerkt en nu werkt hij alweer vijf jaar voor zichzelf. Zijn klantenbestand is heel breed: van kleine tot grote klanten, van agrariërs tot vermogende particulieren. John is een betrokken en persoonlijke adviseur. Een duurzame klantenrelatie staat bij John hoog in het vaandel.

Luuk Winter

Luuk Winter is belastingadviseur en woont met zijn gezin in Assendelft. Luuk staat erom bekend een betrokken relatiebeheerder te zijn. Hij denkt oplossingsgericht en zet zich altijd voor 200% in voor zijn klanten. Hij heeft acht jaar ervaring in de fiscale adviespraktijk. Bij Luuk kun je terecht voor al je fiscale vraagstukken.

Marco Kremer

Marco Kremer is accountant en woont met zijn gezin al zijn hele leven in de Zaanstreek. Marco is open en sociaal, niet bang voor een uitdaging. Hij is altijd bezig om het beste te leveren voor zijn klanten. Hij heeft tien jaar ervaring opgedaan bij diverse accountantskantoren in zowel de controle- als de samenstelpraktijk. Hij werkte voor ZZP’ers, maar ook voor multinationals.

Raymon Ras

Raymon Ras is een echte Zaankanter en woont met zijn vrouw en zoon in Assendelft. Raymon heeft ruim tien jaar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en heeft ruim zeven jaar ervaring in de accountancy. Hij is erg betrokken bij zijn klanten en is pas tevreden als zijn klanten dat ook zijn.